Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske har jag fel

.

Kanske kan tolv år suddas ut
i en handvändning

Det man längtat efter
vara det man till varje pris vill från




Fri vers av Mejja
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-11-04 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja