Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det rimmar dåligt

.

Du säger att du fortfarande
har känslor för mig

varför vill du då inte ens
försöka orka genom




Fri vers av Mejja
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-11-04 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja