Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för övrigt kan jag bara rekommendera läsaren att hålla sig till bröd fritt från trigulater* vilket står mer att läsa om för envar som ha det något delade nöjet att gå in på en söksajt och skriva in ordet* i sökrutan de komma då till något som likna et


order till svenska akkademien

Jag såg på deras hemsida
att de tog emot donationer

och jag ville verkligen skänka
dem
av hela mitt hjärta

efter mitt frånfälle alltså
så kunde de få hämta ut
mitt lik och karva i det
bäst de ville

på det enda villkoret
att de tog extra god vara
på min eminenta hjärna
och att de tog noga reda på

var i hela friden
alla de där alstren
hade sitt ursprung ifrån

de skulle då kanske äntligen
kunna hitta och förklara
den där älskvärda sidan
av mig själv
som en del pratsugna människor
under årens lopp
påstår sig ha stött på

i min personlighet
i djupet av mina blå ögon
i djupet av min själ
i djupet av min ständigt feta plånbok
så som den alltsom oftast uppfattades som




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-11-04 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP