Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta mess fick jag av en annan kompis dagen efter min helvetesresa i köerna


Mess: Bailas ut?

Är lite orolig bara, kom du hem till slut?
Är du inlagd på psyket?
Har du mördat nån?
Säg till om du behöver bailas ut :)




Övriga genrer av jahapp
Läst 768 gånger
Publicerad 2006-11-04 20:06



Bookmark and Share


  Agnes
Samla dina mess-texter och ge ut i bokform, vet ja... Succé direkt!
2007-08-03

    NoMi F
Härligt med dessa små
mess från vänner
2006-11-08

  Lisa
Jag gillar också dina mess. De funkar lite som en bra sit com för mig; jag vill liksom vara kompis med er och vara med i gemenskapen;)

Skönt med lite vardagshumor. Och att du delar med dig av den.
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

jahapp