Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Röda sidor, gula och orange av Aniger Latsev


Bergets topp

Jag sitter här på bergets topp
och ser hur alla arbetar nere i dalen

ser hur lille Wo
kommer hem med fåren

gammelmormor
berättar något för de minsta

Jag känner hur lukten av något
stiger upp mot mig

Då är det dags
att vända av nedåt dalen
innan mörkret och kylan kommer

AL -74




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-11-04 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP