Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa dig styrka.

Jag vet att jag har tränat dig stark.
Så du ska skydda mig från verkligheten.
När den i magen kommer farande som en spark.

Visa dig styrka,
jag behöver dig nu.
Jag orkar inte leva.
Med känslorna mitt i tu.

Ena dagen glad,
för att jag har världen under mina fötter.

Andra dagen ledsen,
För att jag själv inte ligger nergrävd under marken.

Visa dej styrka,
Låt mig finna ro.

För i denna världen jag lever i just nu.
Kan jag inte längre bo.




Fri vers av Linda^^
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-11-04 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^