Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan vardagen kom

 

Jag tänker ofta på

hur det var innan

det blev vi

 

när vi fortfarande

inte visste

hur det skulle bli

 

när vi knappt kunde vara

i samma rum

utan att röra vid varandra

 

och dina beröringar

gjorde mig helt tokig

jag ville bara vara ensam

med dig

 

Jag tänker ofta på det

på varför det är annorlunda nu

 

Vardagen har gjort

att vi tar varandra

för givna

 

jag vill fortfarande röra vid dig

men inte på samma sätt

 

jag vill fortfarande vara ensam med dig

men inte av samma anledning

 

innan vardagen kom

visste vi ingenting

vi grep efter det lilla som fanns

desperat

 

Nu

vet vi exakt var vi har varandra

och du tvättar mina strumpor

och jag älskar dig för det

 

Det tänker jag ofta på




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 841 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-04 21:24



Bookmark and Share


    Jennie1127
så sant så sant.
varför ska det bli så
2007-03-29

    vajsa
En väldigt bra dikt men blir rörd av den
2006-11-12

  FiloSofie
oh ja, det är sådant som jag också tänker på.
vardagen kommer alltför snabbt..
2006-11-07

  Lilla My* VIP
Konstigt men helt plötsligt så är vardagen där och man vet inte när det blev så...man kan inte ta på det...inte peka ut någon dag eller tid..men man vet att man älskar varandra**
2006-11-05

  Zabina
Det är så tråkigt när det händer, kärleken är kvar men gnistan är borta.
Vackert formulerat.
2006-11-05

  Mikael Lövkvist
Härligt skrivet. Ja, jag tänker också ofta på dessa saker. Tack för att du gav ord till de här känslorna, och funderingarna.
2006-11-04

    Cammo
Den var fin. mucyekt känsla
2006-11-04

  loren
jag tycker du skriver med en sån känsla, i den här hittar jag allt från besvikelse till vardagsromans och allt där omkring ( livet ). och i dina slutrader ger du så mycket av den kärlek vardagen faktiskt kan ha, även fast man flyr bort.
fin läsning
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala