Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag blev nerputtad i hålet som kallas depression



Man känner sig så ensam
när luften tar slut
Och man kippar efter andan
men utan resultat

Och man söker
efter en ynka vindpust
som åter kan få liv i ens själ



Men det känns omöjligt när man ligger på botten




Och man skriker med ögonen
fyllda med tårar
och ångesten krypande
innanför huden

Och samtidigt som man kvävs
Så minns man
Och smärtan sticker hål på hjärtat



Och man tömms på det vackra som man en gång önskat att man hade




Och kvar finns tårarna
kvar finns blodet
Kvar finns paniken
Och så minns man det som gjorde ondast 






                  När ingen längre kunde se en















Övriga genrer av *Camilla*
Läst 667 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-04 21:34



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Du får verkligen fram smärtan
på ett poetiskt sätt
gillade speciellt raden
( men det känns omöjligt när man ligger på botten)
2007-06-03

    Noyle
Väldigt bra deskrivning. Jättebra text.
är det bättre nu? :O
2007-05-31

  Lovesick
underbart, jag finner inga ord.
2007-02-15

  ericam
jag får ont i hjrtat när jag läser dina texter!
du verkligen berör!
2006-12-02

  SocialPsychoFreak
Älskling du skriver ¨så bra och känslosamt...Jag känner iegn mig så mycket men vi akn ta oss upp tillsammans eller hur kan vi?
2006-11-12

  Ponkie
Du är så underbart bra! det är ofattbart hur duktig du är !
2006-11-11

  Raven X
jag gilar det...riktigt bra skrivet...
2006-11-07

    shamii
åter magisk! du beskriver med mina känslor. hjärtat du är bäst på att skriva!<3
2006-11-06

    emáj
Oj, skickade på fel, den här är såå jäävla vacker, så kraftfull.
jag kan se framför mig hur tårarna faller....
du har fångat ögonblicket på papper, helt otroligt det är inte många som lyckas med det.
2006-11-05

    emáj
vacker :´)
2006-11-05

    Ti-elina
Ahh! Den här tycker jag om! Bra skrivet!
2006-11-05

    Camillaa
Sjukt vacker, du besrkiver sorgen,smärtan
oron, jaa allt så pefekt!!
Fantastiskt Camilla
En stjärnklar 5:a ^^,
/ C
2006-11-05

  Davidoff
Nu e den komplett, så totalt fulländad.

Läs gärna min dikt min enda vän och kommentera den. Den skrev jag till en vän som hjälpte mig hitta upp ur ett sånt där mörkt djupt hål.
2006-11-04

  Lithia
Den här var sjukt vacker. Klar femma, och jag bokmärker.
2006-11-04

  Davidoff
Kanonbra beskrivet! Känner igen mig totalt!

Det känns som om sista meningen ska byta plats med Titeln på texten bara. Men du gör självklart som du vill, det var bara ett tips.
2006-11-04

  Lilla_Lala
Den här är bra, men vad tror du om att använda den sista meningen som titel istället. Bara en idé... Kram
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*