Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 140 deja vu

Och fastän jag läser
som en åsna
skriver som en åsna

kommer jag ändå en dag
att läsas
av både de läskunniga
och av de skrivkunniga
oavsett
de är dumma som åsnor




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-11-05 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP