Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 141 Vilse i nuet

När jag är med dig
tänker jag på henne
när jag är med henne
tänker jag på mig själv
när jag är för mig själv
tänker jag på dig




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 815 gånger
Publicerad 2006-11-05 00:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
DS står för 'DiktSamling' och så numret på texten, för var den står att läsa i boken. DB står för 'DiktBok' och även där har texterna namn här, men bara en siffra i boken.
2023-06-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP