Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ler..




vi blundar sakta, och jag viskar svagt i ditt öra,en hemlighet som jag har hållt inom mig hela mitt liv \"det är dig jag lever för, och för dig skulle ja ta mitt liv\"

och här ska vi ligga tillsammans tills våra sista andetag, till den sista snöflingan vi ser landa på jorden, tills sista gången vi ser ljuset i livet, till sista gången vi tittar in i varandras ögon och ler..




Fri vers av Sonja
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-05 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja