Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt, gott folk.....

 

 

 

......Nu ska jag sova i ett par år.

            Men jag är tillbaka,

              om en sekund.
 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av laissez_faire
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-11-05 02:47



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket fyndig och roande
2006-12-04

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Hehe den var hur bra som helst, en klar femma för fyndighet och grymt bra skrivande=)
2006-11-10

  Davidoff
Hihi, den va fyndig
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

laissez_faire