Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- sebastian lindblom min kärlek till dig, kommer aldrig, och aldrig att förändrats


jag gav dig mitt hjärta, men på något sätt fick jag aldrig tillbaka det.

Dom är uppe på taken alla är högt över staden
Sommaren snurrade fort, när vi bara snöade bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Och alla bara pratar \"är det sant\" och \"jag har hört om dig\"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar och jag tänker är du också själv, var är du ikväll

Ännu är det vinter
och den stora vita björnen ligger kvar
den har lagt sig över asfalten och husen
Jag hoppas att den inte ger sig av
Så vi kan ligga kvar

Det är över nu
Och jag som aldrig gillat nostalgi
Jag gråter nu
Så släck mitt ljus
Över nu
Och jag som alltid ville vara fri
Vill fångas nu
av din sköra röst
som alltid sprack
när du behövde tröst

Stanna hos mig
Du är allt jag har
Stanna hos mig
Du är allt jag har kvar

jag väntar utanför
för att få se dig
jag behöver din värme nu
behöver din varma hud

Väntan, alltid denna väntan
Från vitt till grått till svart
Detta år var svart
Och liljorna faller från ett fönster i Olofström i natt
Jag hör ditt skratt

Längtan, alltid denna längtan, härifrån långt bort
Långt, långt bort
Och rosorna fäller alla kronblad igen
som grät dom blod, för att livet är så kort

jag känner dig
jag hör dig
så långt borta
men ändå så nära

jag älskar dig sebastian,
och det kommer jag alltid att göra
oavsett jag vill eller inte...




Fri vers av W0ND3RW0MAN
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-11-05 08:59



Bookmark and Share


    MICHELLEkanske
HEJ! Jag är också kär i KENTS musik och texter. Men jag tycker att du kan skriva att texten är från kent. Tydligen har folk missuppfattat vem den riktige författaren är... :*
2007-05-23

  Lithia
Jag är kär i den här dikten, den är så vacker!!
2006-11-05

  aniara
Mycket vacker text!
2006-11-05

    Cammo
Åhh så jättevacker!! Titeln var superfin, och man kan verkligen inte sluta läsa!!
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

W0ND3RW0MAN
W0ND3RW0MAN