Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterkyla


himmeln täcks av gråa moln
tunga skyar så längt ögat når

hösten försvinner, inga färggranna löv
de täcks av snö, vit och kall

jag ligger i sängen
jag vill inte gå upp

kylan gör mig oförmögen
jag fryser så lätt

flera lager, tjocka och varma
men de hjälper inte

jag gömmer mig under täcket
lite värme finns ännu kvar

vintern bringar de sämsta minnena
det har gått ett år sen senast

men minnena ligger kvar
liksom jag

vi dröjer kvar i min säng
i vinters tunga kyla




Övriga genrer av ms jessicaever
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-11-05 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms jessicaever
ms jessicaever