Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt hjärta du har gett mina tårar ett stort jobb att bara gråta och gråta =(*


Till Danny <3

Ditt skratt det klingar
Din ton ger mig vingar
Du är söt som en blomma
Utan dig är mina händer tomma
Din sång gör mig yr
Din charm...ååh jag kan inte hålla mig i styr
Jag älskar dej min sötaste vän
...och jag ska drömma om dig sen



från din Hanna förevigt!!!




Fri vers av hanziz
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-11-05 20:01



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så himla fint, vackra rim och ett så fint innehåll, du skriver det så oändligt fint Hanna=)
2006-11-13

  Juliaah
nee...
fiiint hanna!!
2006-11-06

  Last Word Spoken
Å, så romantiskt! Så fint!
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz