Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att jag gråter mycket nu, men jag har så länge varit svältfödd på kärlek och när du säger så

 

Alltför ofta jämför du mig med henne

så när jag frågade

om det inte finns något som är annorlunda

darrade jag något i mörkret

och hoppades

 

Jag tycker om dig mer

blev nästan för mycket

för mig




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 953 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-05 21:15



Bookmark and Share


  Agnes
Fan va' jag ryser av sådant här. Morrar och njuter om vartannat!
2007-01-30

  Albert
så himla vackert!
2006-12-23

  FiloSofie
så bra du skriver.
vackert men jag blir ändå sorgsen..
att höra om hans ex är det värsta.
2006-11-07

  Christian_H
Tungt. Kärleken är fan ett sjukt som jag bara förlorar i.
Bra förmedlat. Kort och koncist.
Sista raderna är starka och helheten är bra.
2006-11-07

  Lena K Nilsson VIP
Härlig, berörande text...
2006-11-06

  annso.fie
Gripande dikt.. och ett STORT plus för rubriken!
2006-11-06

  Lilla My* VIP
Härlig text igen**
men att bli jämförd med ett ex...hmm
men slutet gott iaf:))
2006-11-05

  Bevingad
Fullkomligt älskar rubriken.
det är som den är halva dikten
vackert det där med att darra i mörkret
medan du väntar på svaret.
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala