Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är skriven av min vän Mikael.


Från skuggorna!



Jag har klivit ner i mörkrets avgrund tillsammans med universums alla vilsna själar.
Där står jag med ett ljus i mina händer.
Jag är en vägledare.
Jag är inte ljuset, jag är inte mörkret jag är balansen mittimellan.
Jag är blott en skugga i värkligheten.
Men det betyder inte att jag är svag.
Jag hjälper andra från skuggornas mörker.
Med ljus och trygghet stöttar jag dom vilsna.




Fri vers av harmoonia
Läst 658 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-05 22:21



Bookmark and Share


  Militsa
Fin.
2012-02-09

  Anna Nyman
Hej min vänn..
den här var jättefin
Kul att du har gått in på min sida kram ...mee
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

harmoonia
harmoonia