Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du sitter bakom väggen här


Jag vet att du sitter bakom väggen här
sitter bakom väggen och gråter
gråter för att du inte är den som världen vill att du ska va
men jag vet att du är den som jag vill ha

Jag vet att du sitter bakom väggen här
och det gör ont i mig att jag är en såndär
att jag är en såndär som gör som världen vill att man ska
men det är precis som dig som jag vill va

Jag vet att du sitter bakom väggen här
för jag hör dina skrik som skär i mörkret
dom skär så mycket att det skär i mig
dom skär i mig men blöder i dig

Jag vet att du sitter bakom väggen här
för jag känner dina hjärtslag genom betongen
jag viskar att jag vill va precis som du
och väggen mellan oss försvinner nu




Fri vers av Elie
Läst 846 gånger
Publicerad 2006-11-06 12:31



Bookmark and Share


  Sanchez
väldigt uppriktig dikt, på något sätt tung och lättsam samtidigt

"känner dina hjärtslag genom betongen" - nice
2007-01-18

  hallon
"dom skär så mycket att det skär i mig
dom skär i mig men blöder i dig"


bästa på hela dikten. en solklar femma för denna är bra
2006-12-23

    pladask
jag gillar upprepningarna. och den känns lite sådär perfekt och finslipad (på gott och ont). slutet är ruggigt bra där allt vänds! möjligtvis är det lite trist att det är just den upprepade raden som har fått utgöra titel också?
2006-12-22

  Lars Granlöf
Perfekt. Denna ska du läsa upp för den passar sig inför publik
2006-12-15

  Nina Hedlund
Sista stycket speciellt är ren MAGI!
2006-12-13

  Freeman
F-n vilka starka ord...den gick rakt in mitt hjärta!
2006-12-12

  Daniel lindqvist
underbar helt enkel rakt och snyggt bra!!!!
2006-12-04

    Panta rei
Vilken fin och vacker text - tänk om väggen kunde försvinna! (igen)
2006-11-09

    ej medlem längre
Vackert, vackert och sårbart tack
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Elie