Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har allt.


Skratta dig lycklig
Du har allt
Njuter av att plåga
Diskret, inte för synligt
Ingen får veta
Ingen får se

Men oroa dig inte
ingen kommer att se
Det finns inget att se
Jag har ändå aldrig funnits.




Fri vers av Klick_
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-11-06 15:48



Bookmark and Share


    eva m h
Vad har du om inte ord att sätta på känslan!
2006-11-10

  aPorcupine
"Men oroa dig inte
ingen kommer att se
Det finns inget att se
Jag har ändå aldrig funnits."

Så sorgligt! Men mkt bra skrivet!
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Klick_