Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

 

 

 

är endast ett mellanrum i geografi

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TiVa
Läst 588 gånger
Publicerad 2006-11-06 19:44



Bookmark and Share


  Jer
Jättekul Tina!
Sms:ade denna "one liner"
till min käreste.
2006-11-07

  Davidoff
Jaha du Tina, så du har gjort det igen *ler*

jag instämmer helt å hållet den
2006-11-06

  Christian_H
Hur kommer du på så underbara dikter! Du gör mig så glad, så glad av att se hur du får ihop några få rader till något stort och glänsande.
2006-11-06

  Cris
Japp..! och där kan man göra en massa
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

TiVa
TiVa