Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna är fullständigt inspirerad från verkliga livet, jag blir så t r ö t t. (Varning för smågrovt material)


Romantikens självmord


Luften tät, det välvda taket blinkar
regnbågens alla färger
lekar med ljus, lekar med hjärtan

I all denna rörelse, händer om min midja
modernt får-jag-lov
Romantiken tog självmord för länge sedan

Han är fin, uppmärksamheten är din
och det är hett, för musiken är vår
ord till mig, som jag inte förstår

Låten hinner inte ens ta slut, förrän
Pulserande jeansskrev mot min höft
och jag-är-så-jävla-kåt

Skämtar du med mig?
Gå till toaletten och runka då.
Vad i helvete är det för fel på dig?

\"Visst, du får knulla mig för en hundring\"
kommer inte att hända i detta livet




Fri vers av ellabella
Läst 531 gånger
Publicerad 2006-11-06 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellabella