Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i brist på annat


S som i oktober



Var svårt sömnlös
för skolan är full
av snesteg
av solglitter




Övriga genrer av fannen
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-11-06 20:09



Bookmark and Share


  carmie
åh fanns inte den här i din blogg förut? väldigt grym coh väldigt bra.
snestegen är många solglittret är svårast att fånga

jag älskar detta
underbart slagkraftigt i mitt hjärta
2007-01-03

  Bump
åh jag har glömt min sån här
det är ju tokdumt men
dom är söta tycker jag
fast din blev bättre

pussar och solglitter
/bumpie pie.
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum