Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera, redigera och radera.


svart


på ett ensligt bibliotek
sitter en man som lagt på sig
den beröring som fanns
är inte längre med honom

kanske behövde han bli klappad på kinden
smekt med värme
men det var länge sedan
han har lärt sig att ens slips
spelar en roll





Fri vers av Jonjovan
Läst 560 gånger
Publicerad 2006-11-07 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonjovan
Jonjovan