Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror.

Jag tror, att man måste vara riktigt äckligt smutsig.
För att inse hur värdefullt det är att kunna ta en dusch.

Jag tror, att man måste vara riktigt ordentligt hungrig.
För att inse hur tacksam man borde vara för att man har mat.

Jag tror, att man borde leva i skuggorna ett år.
För att inse hur värdefulla andra människor är.

Jag tror, att man borde leva blind ett tag.
För att sedan inse hur vacker världen är,
att man kanske ska vara tacksam över att saker är som de är.
Och inte försöka ändra saker för att de ska bli vackrare.

Jag tror, att om man fick leva som döv ett år.
Så skulle man inse hur vackert vårat språk är.

Jag tror, att om man fick leva förlamad ett år.
Så skulle man bli mer tacksam över sin kropp.

Jag tror att om man bara öppnar ögonen.
Så lär man sig att bli mer tacksam över sitt liv.





Fri vers av Linda^^
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-11-07 17:37



Bookmark and Share


    eva m h
Jag tror att du har rätt!
2006-11-07

    Klick_
Bra skrivet!
Värd att tänka på
Jätte bra!
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^