Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jagar, hon duckar, flyr. ensam står jag kvar på ödslig strand.


you

keep thinking of you,
running around,
chasing you,
in my head.

waiting for the moment
where i will catch you
or lose you

time passes
time flies
time disappears

want to hold you in my arms
want to say words from my heart
such as these....




Fri vers av Patrik Lind
Läst 586 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-07 18:42



Bookmark and Share


    Erika H
speciellt med engelsk text
blir fylligare på nåt sätt
mycket snyggt skrivet
gillar den mycket
erika
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Lind