Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustration


lyft mitt hår

och andas på det

älsklingsängel

innan mina tänder brakar genom käkbenen




Fri vers av Malla
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-07 23:08



Bookmark and Share


    Bim
En text med få ord men mycket ångest,-bra skrivet.Hälsn.Bim
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Malla
Malla