Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt

 

Syrsan vaknade på taket

Ville inte tystna

Spelade bedårande

I nattens tystnad

 

 

Månen kikade ner

Lyste på artisten

Vinden ville ej störa

Publiken växte

 

 

Spela spela underbara du

Tills natten somnar

Väck till ditt spel

Drömmar och lek

 

 

Spela på din fiol

Underbara du

Väck fåglarnas sång

Kära kära du

 

 

Molnen lägger sig ner

Nätt tätt intill

Magikers händer

Natten är förbi




Fri vers av KonstigaKatter
Läst 684 gånger
Publicerad 2006-11-07 23:19



Bookmark and Share


    Klick_
Kan se framför mig hur vinden tystnar och monen lyser :)
När man väl har börjat läsa kan man inte slita sig,
ögonen "dansar" ner för din fina text ;)
Vackert skrivet! :)
2006-11-13

    Manuela
Gillar,gillar=)
Kan riktigt höra syrsans vackra spel i en duell med natten..
2006-11-13

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Den här var så oändligt fin, dina ord ger sådana starka, vackra bilder=) jättejättebra=)
2006-11-13

  Christian_H
Under poesi som precis förgyllt min kväll. Enkelt och så bra. Blev glav av denna.
2006-11-10

  Eline.P
Din sköna poesi väcker ljuvliga sommardrömmar till liv i höstrusket. Lääängtar till syrsorna med sina fioler, till fågelsången, till runda augustimånen.....suck.
2006-11-08

  Lena K Nilsson VIP
Kan bara instämma...mycket fin!
2006-11-08

  Micael Axelsson
Underbara, ljuvliga, sagodiktande form!
Vilka bilder, vilka toner, vilka känslor... *mys*

Här vaknar mitt sagolyckliga hjärta då jag läste detta.
Tack, godnatt... skjutsa mig till John Blund, så jag kan lyssna
med honom som sällskap till Syrsan.
2006-11-07

  Annette Andersson
Du måler en bild med ord! Härligt att läsa!
2006-11-07

  aftermath
vilken vacker hyllning, modell och tanke!!
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

KonstigaKatter
KonstigaKatter