Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du..


kan fortfarande minnas
hur jag rusade emot dig
och då din famn var trygg

hur min hand helt försvann i din..





inte dotter längre glashus

du och dina tegelstenar..




Fri vers av Jack
Läst 3005 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-11-08 11:12



Bookmark and Share


    ettolrahC
Början är klassisk för att sedan skiljas med en klyschig avslutning som bränner i hjärtat (om jag nu har tolkat den rätt). Jag tycker att den här texten säger mycket emellan raderna och det förvånar mig att så många bara skriver: åh vad fint, vackert och blablabla. Det här är något mer! Tack!
2006-11-09

    Naemi
Lite svår att förstå för mig...
2006-11-09

  Eldsjäl
"hur min hand helt försvann i din"

snuddar lite vid den dära varma
varma lyckokänslan man kan få.

väldigt fin dikt. :)
2006-11-09

  Semir
"kan fortfarande minnas
hur jag rusade emot dig"


det fångar mig så krafitigt:)
2006-11-09

  annso.fie
Väldigt vacker dikt..
2006-11-08

  Lars Granlöf
Med en tår i ögonen
Så måste jag bara konstatera
Oj vilken bra dikt

Jag hoppas att om min dotter börjar skriva dikter
att hon bara skriver den första delen.
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Jack
Jack