Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bedrägligt vatten

 

 

vågor slår piskrapp
mot skrov

en barfotamarsch genljuder
stillatigande

burfågeln flackar
söderut

 

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1039 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-09 20:37



Bookmark and Share


    amorfati
jag gillar din sparsmakade stil som lämnar mycket att fylla i med egna drömmande bilder.
2007-08-28

  raphaela
Ord som skapar inre bilder
dina ord

tack
2007-02-13

    ej medlem längre
Jisses, det här var lyrik på rikrig hög nivå,
njuter av orden,
en dikt man kan läsa om flera gånger
och se nya saker i gång på gång, grymt bra du!
2007-01-12

  Agnes
en barfotamarsch genljuder stillatigande Ta daa!!
Den har vi svaret: med ett sådant språk är det väl inte konstigt att vi andra får skrivkramp?!

Läckert!

/Agnes
2007-01-11

  "Silver" VIP
De två första bilderna känns bistra, men burfågeln vågar ändå flyga iväg söderut på osäkra vingar... Det gillar jag...
2007-01-10

  wayward - taiga
Fan vad bra du är när du delar med dig av dina små.
De jag har läst är skitstora och fullvuxna.

-damn! *tar mig för pannan*
2007-01-09

    ej medlem längre
burfåglar med luft
under vingar är
sällsynt och undebart
heja
2007-01-09

  Markattan
Dramatiskt målade och tankeväckande rader...
2007-01-09

  Mikael Lövkvist
Tre mäktiga bilder, och jag blir nyfiken på
deras betydelser, för dig.
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP