Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstliv


Kantarelljakt i mossiga skogen.
Stövlar i gummi i höstklara luften

Doften av stillhet, torkade grenar.
I väntan på frosten, furan står stel.

Kaffe i termos och fralla med ost
Skönt med en paus fast korgen är tom.

Under en sten gråsuggan stilla,
ligger och väntar på inspiration




Fri vers av Anders Nordin
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-11-08 21:19



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Längtar plötsligt ut i skogen med fika så gott*
*ler* åt din gråsugga som väntar på inspiration
...somliga dagar känns så...
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordin