Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo visst...men


Jo,
Jag borde ta en Cipramil
och tycka att jag lever

Visst.
Jag borde åka några mil
och låtsas att jag reser

Men,
Jag tänkte röka några Prince
och känna hur dom smakar

Och
Jag tänkte dricka lite gin
och hoppas att jag vaknar




Fri vers av Anders Nordin
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-08 21:41



Bookmark and Share


  Laijza
Annorlunda, kul ihop snickrat. Tänkte såga titeln, men va fan..så insåg jag: just jävlar..;)
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordin