Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa människa


Jag hör ihop med dig

jag är en aning kort men trevlig

har inga konstiga favoritvanor på lur

men mycket hög mysfaktor

tar mig fram för egen maskin

och gillar dambrottning

hör av dig ibland när livet kräver

jag finns alltid nära

ULLA




Fri vers av emma
Läst 567 gånger
Publicerad 2006-11-09 00:31



Bookmark and Share


  kärleksbarn
åh vad underbart!
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

emma
emma