Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslorna blir så starka i naturen, tycker jag


Back to nature

Havet är naturens kök. Själv föredrar jag skogen, som är naturens vardagsrum, där varje buske, träd och stig är fulla av liv och har alla sin egen levande historia att förtälja, när jag går i skog och mark så känner jag mig riktigt levande och har tillhörighets känsla, jag blir full av energi, styrka och harmoni, och känner hur kraften byggs upp inom mig, för skogen är fullt ut av healandets kraft, för det känns som om jag alltid tillhört skogen, är dess barn, är född sen urminnes tider, och alltid varit skogens barn, och känner alltid att jag måste återvända hit, ifrån stadens betong, jäkt och stress, till skogens barm…och där är jag hemma igen.




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 662 gånger
Publicerad 2006-11-09 19:57



Bookmark and Share


    Ti-elina
Den var vacker! Känner precis som du beskriver i texten, lugn och harmonisk, samlar min kraft när jag är i skogen! Härlig känsla jag får av den!
2006-11-27

  Azerola
Så underbart skriven! Skogen i all sin glans.
Ser mig själv vandra i den.
Du har verkligen naturtalang i högsta grad.
bokmärkes...
2006-11-19

  Vacant
Jag älskar skogen och naturen och det här är en så otroligt fin hyllning till den!
2006-11-14

  wayward - taiga
Och jag med.. Jag håller med Kaxe och vill också tacka dig Lasseman, tack!
2006-11-12

    Jee Dee
Så sant. Jag känner igen mig och läser mellan dina rader om din vördnad och tacksamhet till vår moder jord...

Fortsätt så. ;-)
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP