Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"He told me that I have a soul ...How does he know?\" Jean Valjean - Les misérables


Förra årets frost har aldrig riktigt smält


Jag beseglade mitt eget öde
När jag hade skrivit ut ångesten
På min panna
Förevigt brännmärkt för mina misslyckanden
När naglarna borrat sig in i huden
Och alla kunde se den svarta själen läcka ut
Rinna ut på golvet
Där den fick ligga
Smutsig, ovärdig
Tills jag spädde ut den med mina salta tårar
Och strödde den för vinden

På golvet lämnades jag,
Själlös
Ett trasigt kärl
Som förlorat allt det ovärderliga
Hon skapats för att bära




Fri vers av Lithia
Läst 608 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-09 21:08



Bookmark and Share


  Max T
Fin-utom-ord. Men inte helt sant. Du har så mycket ovärderligt kvar.
2006-12-04

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Du skriver så..innerligt, så smärtsamt, verkligt, och så himla bra.
du kan verkligen skriva:)
2006-11-18

  Johnny Chow
:S Men den var fiiinnfiiinn :D gillar det sista^^
2006-11-09

    Cammo
försåtr inte till 100%, men den är fin ändå
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia