Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktsökande


I min längtan efter ett möte

har jag åkt upp våning efter våning

i livets höghus

för att där dig finna


För varje våning upp

tappade jag kontakten

med mig själv


Vad var då det efterlängtade mötet värt?

Inget!

Det var inte längre mig du mötte.


Nu har jag bestämt mig för

att vara kvar på bottenvåningen.

Där bor jag.


Vill du träffa mig

så är du välkommen!!




Fri vers av eva m h
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-10 00:25



Bookmark and Share


    Klick_
Väldigt bra! :)
2006-12-15

  Bengt VIP
Nä men va trevligt! Det är ju här jag är! :-)
2006-11-22

  rebecca d
mycket bra beskrivning!
2006-11-17

  Bodil Sandberg VIP
Bra...så ska det va...ett tu tre knackar nån på hjärtats dörr...där du har din dröm o längtan!
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

eva m h