Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under pågående missfall




höga klackar
och kort kjol


skenet är uppehållet


trots blod som rinner längs benen


glömmer att se

vacklar famlar faller

mot asfalt


och minns inte: man måste ta emot sig




Fri vers av magda
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-11-10 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magda
magda