Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravitation

Minnena av dig
är som fjädrar som inte vill landa,

men också som en sten
som satt sig djupt och tungt.

Egentligen är det väl meningen,
att fjädrar och stenar ska landa på samma sätt?

Och jag då?




Fri vers av Gnister
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-11-10 13:49



Bookmark and Share


  hallon
i like it
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Gnister