Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baktankar

Att verka smart genom att tänka för mycket innan man talar,
är kanske som när man är riktigt bajsnödig,
att man då skulle ställa sig på huvudet
och stoppa tummen långt in och gräva
och försöka klämma korvarna,
eller den lösa bruna såsen,
tillbaka genom tarmarna
och ner i magsäcken
för ytterligare en genomgång av
näringsvärdet




Övriga genrer av Gnister
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-11-10 13:57



Bookmark and Share


  JenPen
åh fy. men ändå. å wow.
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Gnister