Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

COME COME DARLING. SING TO ME.


allt går sönder och itu
du går sönder och itu
jag går sönder och itu
vi går sönder och itu
och...






ingenting händer här
men mina händer är där
eller...
nej föresten.


ditt hjärta gråter
men ingen springer efter med trasa för att torka upp
för ingen.
ingen.
hör?
ser?
känner?
vet?
...




Come come darling. Drink with me


jag tror jag somnar snart

och väggarna andas tungt
av din närvaro
lyssna

Kramar men ingen kramar tillbaka
så du kramar dig själv

men du
(sch...)


jag vill äta upp dig inifrån




Fri vers av fannen
Läst 724 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-10 21:24



Bookmark and Share


  andreawolf
"Come come darling. Drink with me" när du skriver detta och det är svagt grått så får jag liksom ett intryck av att det är någon eller något som viskar det. det blir en sådan fin effekt. jag vet inte om du tänkte på det?

jag älskar föresten formatet, hur du har delat upp texten.
en omväxling, jag delar ju upp så underbart dåligt. (observera)

"delar upp" haha




skitbra i alla fall kramar :)
2006-12-31

    Sushi
önskar att jag också kunde skriva så. håller med paraplyet, du är magisk.
2006-12-01

  Samndra
den är jättefin. Titeln är den enda ja tycker inte passade :/ fint skrivet
2006-11-12

  Paraply
åh Guldkejsarinna jag vet inte vad jag ska säga
jag känner precis så som du skriver här, och vet du?
vi jobbade med Norge igår på biologin och jag ritade pilar till oslo och skrev ditt namn på en golvlist i enheten.
du är magisk.
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum