Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte självbiografisk direkt men ganska äcklig om jag får säga det själv.


Rakat uti Stockholm

Blodintorkad slö rakhyvel som
sårigt skändat mitt underliv

Tankar om otillräcklighet
när min fnasiga pung blöder
av den hårdhänta uppslitningen

Rå asfalt
sprucken betong
grovt grus
smutsiga kängtramp

skurna blödningar som behöver plåster
drömmer om bilden av det lyckliga mötet

under Stureplansbelysning.




Fri vers av Gnister
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-11-10 21:54



Bookmark and Share


    n.
amen ö!
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Gnister