Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutkört

Hur vågar du komma in i mitt liv?

Hur kan du låtsas som att du inte menade vad du sa?

Hur kan du tro att jag inte skulle ta dig på allvar?

Hur fan kan du ligga i 190 på motorvägen och sen slänga in backen - fick du ditt körkört i ett jävla cornflakespaket eller?

Du,
jag kan vara hur jävla ytlig som helst.

Men först måste jag vara så här.




Fri vers av Gnister
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-11-10 22:08



Bookmark and Share


  madinsane
fabulöls! det är liksom allt. hur många ggr har man inte velat kasta någonting sådant i ansiktet på folk i "trafiken". ja, nu låter det som jag provkört varenda "bil" härifrån till haparanda, men ja.. det har jag junte gjort.. än.
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Gnister