Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dö mitt i Livet

 

Här står jag mitt i Livet
betraktandes en döende föreställning
om hur Liv skall levas för
att jag skall duga...

Döden kommer
Jag bärs på rosa fällar
omgiven av vacker musik
inga ångest-skrik
inte ens ett vanligt lik

nu är jag omhuldad och vacker
buren av valacker

kommen till sista vilan
tillåtelse att ge upp...att falla
där är jag nu...

att bli färdigdöd...för att Leva




Fri vers av EmiRa
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-10 23:12



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
underbart, döden så levande precis som det ska vara!
2007-08-21

    Damiella Hysterika
Fint skrivet. Jag tycker om ordet "färdigdöd". Kanske inte så dumt att vara.
2006-11-30

  Mangal VIP
Hmm... Ett vackert scenario. Känner "tycka om sig själv". Jättebra och fint!
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

EmiRa
EmiRa