Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att finna varann


Det är helt otroligt egentligen

du & jag

för

vi kunde lika gärna, aldrig någonsin ha mötts


Kanske är du & jag

egentligen

helt otroliga

just därför att vi …


mötts






Övriga genrer av Rozhan
Läst 817 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-11 13:03



Bookmark and Share


  albertina
fint och ärligt.
snyggt och rent.
gillas utav mig :)
2008-04-21

    Noyle
Snyggt gjort!
2007-10-11

  Snubblaraldrig
Vackert, verkligen vackert! :)
\"Kanske är du & jag

egentligen

helt otroliga

just därför att vi …


mötts\"

Okej, långt att ta med men var tvungen, bara för att det var så perfekt! =) På få rader förmedlar du så mycket med få ord. Det är inte alla som kan! Me like! :D
//Gabbi
2007-05-14

    Silverbjer
Att finna kärleken är OTROLIGT!
Tack för de vackra orden, få ord, men ett tydligt budskap...
2006-12-20

    G.
Nawww....sikken vacker!

2006-12-14

  Skosnöret
Du sliter orden ur mitt bröst. Bilden stärkte orden, men så vackert du knyter ihop hela den egentliga meningen med mänskligheten på så få ord. Favorit. Favorit.
2006-11-30

    Dobbie
Jag återkommer till den här texten så ofta...
Tack för din senaste kommentar

Tycker verkligen om den här =) Så bedårande...
2006-11-12

  Arnella
Den här var väldigt fin,
synd bara att frasen
"vi kunde lika gärna, aldrig någonsin ha mötts"
också förekommer i en Lisa Ekdahl-låt.
:/
2006-11-12

  Manal
väldigt vackert skrivet.
2006-11-12

    Dobbie
Jag dras till raderna igen & här är jag igen! Den här blir helt klart en av mina favoriter.

Tidlös & djup på ett mystiskt sätt!
2006-11-11

    Ti-elina
Den var fin =)
2006-11-11

    Lindizz
Bra!
2006-11-11

  Nina V A
riktigt snyggt! *ler*
2006-11-11

    Dobbie
Va vacker! En riktig fullträff om kärlekens slumpartade möten!

"Vi kunde lika gärna, aldrig någonsin ha mötts" - Så sant!
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Rozhan
Rozhan