Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion, kolon

I en ilsken skur av illamående, huvudvärk och förvirring
slog mig tanken imorse
Då jag vaknade upp, fullt påklädd, i mitt badkar;


Kanske hade det räckt med hälften.





Övriga genrer av laissez_faire
Läst 500 gånger
Publicerad 2006-11-11 13:12



Bookmark and Share


  ClaraJosefina
Det är inte lätt när det är svårt. Men du fångar det svåra så bra i det som är lätt hänt.
2006-11-17

  Mia Marcus
Hej du skriver jättebra.... ofta med en härlig "knorr". Tack för ditt inlägg /mia marcus
2006-11-17

  Sanningsägaren VIP
klockren insikt hehe
2006-11-11

  Davidoff
Hehe, ja du ibland e man efterklok. Det konstiga är att man sällan lär sig av misstagen heller.
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

laissez_faire