Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något jag kom att tänka på i feberyrande tillstånd xD Speglar ändå ganska bra hur folk kan uppfatta problem större/mindre än vad de i själva verket är och hur uppstressad vissa kan bli av vardagsbeslut.


mitt val!

-Vem fan är du att ge mig råd?

-Jag förstår vad du går igenom, det är inget enkelt val, det du väljer här idag kan du få dras med i flera månader framåt.
Du är inte ensam, det kan så verka men det du nu går igenom har så många andra före dig gått igenom.

-Det är mitt liv! mina beslut!

-Och det ger ingen annan rätt att ge sin syn på saken? Tag lärdom av andras beslut och bilda dig en uppfattning utifr....

-Nej! mitt liv, mina beslut! Hör du dåligt eller?

-Ok, ursäkta, men jag tycker fortfarande du ska köpa de vita skorna...




Fri vers av Patrik Lind
Läst 613 gånger
Publicerad 2006-11-11 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Lind