Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultronris

Nostalgiska drömmar i smultronris
upprepar sig viljestarkt då verkligheten lagt sin dom

Förlust.

Smultronris
smultronris
smultronris........

När man minst anar.....
tassar omtanken upp bakom ryggen
Som en lätt beröring för den som glömt ....
formad av strömlinjen din skuldra bär




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 718 gånger
Publicerad 2006-11-11 15:08



Bookmark and Share


  Smultris
Meeeeeh... våga aldrig försvinna såhär igen...
Fan för dig ;-)
Men glad du e tabax:):):)
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson