Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don Juan i regnet



Han väckte mig smått galen

Förvridelsen i hans ansikte
säger smått danskt:

\"Tony! Jag har fan problem\".

Jag ser hans panik men förstår inte problemet.
Vet ändå utan att fundera i vidare cirklar att svaret är:

\"Date\'a bara den ena.............nåt mysigt fik på söder\".


Allt medan regnet tränger vintern bort,
en stockholms morgon.







Fri vers av Tony Hermansson
Läst 637 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-11 16:06



Bookmark and Share


  darque
Usch ja det är inte lätt...

Jättebra skrivet.
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson