Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupa spår

Jag hoppas jag snart

kan lämna mina djupa spår

i alla år jag haft dem kvar

 

Vill öppna mina ögon igen

för verkligheten

vill se allt gott

 

slippa tårarna

blir fler för varje dag

 

Vill bara gå vidare

det är inte lätt

 

Måste kämpa vidare

hoppas min kraft räcker




Fri vers av Cajsa
Läst 4794 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2006-11-11 18:38



Bookmark and Share


    sleepwalking
din kraft räcker,
tro på dig själv!

det man inte dör av, gör en starkare..
2007-08-18

    Max E
En fin dikt, men jag kan önska att du tillförde något nytt. Det känns som att jag har läst dikten tidigare.
2006-11-13

  Nessie
Fint skrivet och grattis till redaktionens val!
2006-11-13

  Laertes
Ganska medioker poesi. Inte bra
2006-11-13

  navigo
Du lämnar avtryck i alla dina fränder!
2006-11-12

  *Camilla*
Åh jag vet hur det är
underbar!
2006-11-12

    Glitter
aj aj denna kändes...grattis!
2006-11-12

    Lindizz
Otroligt stark och bra text. Grattis till guldstjärnan.
2006-11-12

  annso.fie
Åh.. Du träffar mig precis där det verkligen känns! Nu fick jag ju tårar i ögonen.. Du är väl värd den där stjärnan.
2006-11-11

  Ola Rydberg
känner igen mig starkt
2006-11-11

  prinscess VIP
den här har du skrivit mycket fint
grattis till guldstjärnan
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg