Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförmåga

Jag är blind,
kan inte se
Vill ha,
men inget att ge

Måste få hjälp,
det gör ont att be




Fri vers av Malin Hy
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-11-11 19:31



Bookmark and Share


    eva m h
Ja det gör ont att be men det måste vi nog iallafall ibland!
2008-10-17

  Lithia
Okej, hjälp, så vackert!!!
enkelt, stilrent...jättesnyggt rimmat...Vad mer kan jag säga? Bokmärker!!
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Malin Hy
Malin Hy