Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan, jag skulle ju inte bli kär! (Sluta se så jävla söt ut!)

 

Men jag kan inte motstå.

Ditt leende.

Dina läppar.

Ditt hår.

Och din kropp.

Fan, jag skulle ju fan inte bli kär!

Sluta se så jävla söt ut, du är inte alls min typ...!

Jävla idiot!

Och sluta se på mig sådär.

Och sluta le emot mig.

Och;

 

 

Sluta se så jävla söt ut, underbara du!

Jag skulle ju inte bli kär!




Fri vers av Darliiing
Läst 572 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-11 20:45



Bookmark and Share


  Popo
Vad jobbigt...
2008-03-14

  Lithia
Hjälp vad jag känner igen mig, den här texten går verkligen rätt in i hjärtat. Den är...helt genialisk, mitt i prick.
"Sluta se så jävla söt ut"...säger verkligen allt!!!
Bokmärker!!
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Darliiing
Darliiing